NLX, Nederlandstalig en voor een volwassen publiek. Deze band staat voor het luchtige levenslied, herkenbare teksten met meezingbare refreinen. Dit alles gebracht in een jasje van rock, punk, metal, pop,…

Als je NLX live meemaakt, zal je de volgende dag opstaan met een hese stem en stijve benen, net zoals de band zelf. We laten je niet stilstaan en je drinkbeker moet meer dan gewoonlijk aangevuld worden. Ken je de tekst niet? Dat is geen probleem, de titel zal je helpen. Met meezingers zoals “17”, “Je neus is niet echt” en “Zuipen aan de zee”, kan het publiek de decibels mee omhoog stuwen. Tussendoor kan je je partner nog eens binnendoen met een plakker zoals “Neem me mee”, of genieten van een snijdende solo door een van onze gitaristen. Geen reden dus om NLX niet leuk te vinden, tenzij je niet kan lachen of feesten!