DISTELROCK

pop & rock festival 8-9-10 juli 2022

COVID19


TICKETS

LINE-UP

LOCATION

De veiligheid van onze bezoekers, onze artiesten en onze medewerkers staat steeds voorop. We willen ook de buurtbewoners behoeden voor overlast of onveilige situaties. Distelrock volgt de maatregelen en aanbevelingen van de overheid strikt op. Bovendien vindt er geregeld overleg plaats met het lokale bestuur, de politie en de brandweer. De maatregelen zoals gecommuniceerd in de media gelden op Distelrock. 

Distelrock is enkel toegankelijk met een Covid Safe Ticket. Dit ticket wordt gecontroleerd a.d.h.v. je identiteitskaart en de app van de overheid.. Er moeten geen mondmaskers gedragen worden en de social distance is evenmin van toepassing. Mondmaskers zijn uiteraard wel toegelaten. Uit respect voor de medebezoekers vragen we je waar mogelijk wat afstand te bewaren.

Wat betekent de ‘binnen is binnen’ regel?

Vanwege covid-19 en de teststrategieën zijn we verplicht de bezoekersstromen te beperken. Wie het terrein verlaat, doet dit definitief. Maak dus dat je goed voorbereid naar het festival komt. Op het terrein zijn er voldoende mogelijkheden om te eten en drinken.

Kan ik zelf eten en/of drinken meebrengen?

Het is niet toegelaten om zelf eten of drinken mee te brengen. Onze medewerkers zullen dit controleren. Er is voldoende drank beschikbaar aan onze togen. Een professionele cateringfirma zal een gamma aan diverse maaltijden aanbieden.

Is een mondmasker verplicht?

Een mondmasker is niet verplicht op distelrock. Voel je je veiliger om er een te dragen? Dat kan uiteraard. 

We vragen bij aankomst om of een mondmasker te dragen of de social distance te bewaken. Eenmaal voorbij de ingang, kan je je vrij bewegen, zonder masker.

Is social distancing van kracht?

Je bezoekt een evenement dat je enkel kan betreden met een geldig Covid Safe Ticket. De social distance is niet van kracht. We vragen wel om uit respect voor de andere festivalgangers, waar mogelijk, wat afstand te houden.

Zijn er op het terrein mogelijkheden om de handen te wassen?

We voorzien extra toiletten en handwaseilandjes om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Kan de toegang tot het festivalterrein geweigerd worden, ook al heb ik een geldig ticket?

Indien u een ticket hebt maar geen geldig Covid Safe Ticket wordt de toegang tot het festival geweigerd. Indien u uw identiteitskaart vergeten bent, wordt u eveneens de toegang tot het terrein ontzegd.  

In beide gevallen wordt uw ticket niet terugbetaald.

Wat met mijn ticket als ik positief test op corona?

De veiligheid van onze bezoekers, onze artiesten en onze medewerkers is prioritair. Indien u positief test op corona, zullen wij uitzonderlijk en na voorleggen van het testresultaat uw ticket terugbetalen.

Social media:

#distelrock

https://www.facebook.com/distelrockdestelbergen