DISTELROCK

pop & rock festival 8-9-10 juli 2022

OP DE WEI


TICKETS

LINE-UP

LOCATION

Tickets

Tickets via deze link:

Social media

#distelrock

https://www.facebook.com/distelrockdestelbergen

Mobiliteitsplan

Er zal een shuttlebus worden ingeschakeld die vertrekt van het gemeentehuis van Destelbergen met diverse haltes. Deze worden later bekendgemaakt.

Details voor de parkeermogelijkheden, openbaar vervoer, locatie, … volgen als de locatie vastligt en als alle vergunningen in orde zijn.

Kan ik een rugzak of grote handtas meenemen?

Grote rugzakken en handtassen zijn verboden op het festivalterrein. Kleinere tassen kunnen aan de ingang gecontroleerd worden. Dranken worden in beslag genomen.

Wat mag er niet mee naar binnen?

Verboden zijn alle soorten flessen, blikjes, alle dranken en etenswaren, drugs, spuitbussen, opnamemateriaal (beeld en audio), alsook alle mogelijke gevaarlijke voorwerpen zoals zakmessen, schroevendraaiers, …

Betreding van het terrein impliceert instemming met mogelijke fouillering.

Huisdieren worden niet toegelaten op het festivalterrein met uitzondering van geleidehonden.

Gratis oordopjes

Oordopjes worden op het festivalterrein gratis aangeboden en zijn verkrijgbaar op verschillende plaatsen.

Eerste hulp

Vlak bij de ingang van het festivalterrein is een post van het Rode Kruis aanwezig. Hebt u dringend hulp nodig, aarzel dan niet om hen of een van de festivalmedewerkers aan te spreken.

Geen gratis toiletten

De toiletten zijn niet gratis. Voor mensen met een beperking is een aangepast toilet voorzien. De toiletten zijn betalend omdat er een medewerker toezicht houdt en de toiletten reinigt na gebruik. Deze medewerker moet ook betaald worden.

Toegankelijkheid

Distelrock is een familiefestival waar groot en klein welkom zijn. Distelrock streeft dan ook naar integratie. Voor mensen met een fysieke beperking is een aangepast toilet voorzien. Er is een apart podium voorzien voor rolwagengebruikers. Een planken vloer is op delen van het festivalterrein voorzien. Heb je toch ergens hulp bij nodig? Aarzel dan niet om iemand van de medewerkers aan te spreken. Ze helpen je graag verder.

Dorst

Op het festivalterrein mag je geen drank noch eten van buitenaf meenemen. Er worden op het terrein verschillende dranken en snacks aangeboden.

Op Distelrock gelden uiteraard de wettelijke bepalingen m.b.t. drankgebruik. Wie 16 is, mag water, frisdrank, bier en wijn consumeren. Voor een vlot verloop aan de togen vragen we vooraf aan de kassa een oranje alcoholbandje te vragen. Dit krijg je op vertoon van je identiteitskaart.

Wie 18+ is mag alle dranken nuttigen. Wie in de ‘schemerzone’ tussen 18 en 25 zit of er eeuwig jong uitziet, vragen we om misverstanden te vermijden een groen alcoholbandje te vragen aan de kassawagen. Dit krijg je op vertoon van je identiteitskaart.

We scannen alle identiteitskaarten dus … meermaals aanschuiven met een zelfde kaart heeft echt geen zin.

Verloren voorwerpen

Ben je in het gewoel en je gedans iets verloren? Aan de kassa ingang verzamelen we alle gevonden voorwerpen. Indien je eigendom nog niet is teruggevonden noteren wij graag je gegevens zodat we je bij een mogelijke latere vondst kunnen contacteren.

Vind je zelf iets van grotere of kleinere waarde? Wij appreciëren het samen met de eigenaar dat je dit naar de kassa ingang brengt.

Alle officiële gevonden documenten (identiteitskaart, bankkaart, …) worden na het festival aan de lokale politie bezorgd. Gevonden voorwerpen met een grote of sentimentele waarde( bril, fietssleutels, trui, ….) worden door ons nog een maand bijgehouden. Nadien worden ze aan het goede doel geschonken.

Privacy

Wie ons festivalterrein betreedt, houdt er rekening mee dat hij of zij kan gefilmd of gefotografeerd worden door onze medewerkers. Deze kunnen nadien gebruikt worden om de website op te fleuren of in reclamecampagnes. Het terrein betreden houdt dan ook in dat je toestemming geeft om mogelijke beelden te gebruiken. Als je dit niet wil dan kom je niet naar Distelrock.

Afval

Festivals staan er niet om bekend dat ze milieuvriendelijk zijn … maar wij doen ons best. Jij ook?

Op het terrein staan er verschillende vuilbakken voor PMD & restafval.

Wij vragen om respect te hebben voor de buurtbewoners en de mooie Scheldevallei. Afval laat je achter op het festivalterrein. Het is niet toegelaten om drank of eten van op het festivalterrein mee te nemen.

Reclame

Het is verboden om flyers uit te delen op of rond het festivalterrein. Affiches voor andere evenementen kunnen enkel buiten het terrein en mits goedkeuring van de organisatie opgehangen worden. Flyers kunnen na overleg aan de kassa gelegd worden.

Verantwoordelijkheid

Distelrock kan in geen geval verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal of schade aan persoonlijke eigendommen van de bezoekers, noch voor onvoorziene (weers)omstandigheden of overmacht.

Heb je toch nog een vraag?

Met vragen kan je terecht bij onze medewerkers op de wei.

Social media

#distelrock

https://www.facebook.com/distelrockdestelbergen